Top of page

27-10-2016
stars
10/ 10

Super!

Eergisteren 's avonds de Bosign laptray Zweeds design besteld en hij is vandaag al geleverd. Heb hem direct uitgeprobeerd bij het avondeten en bevalt prima! Bedankt!
23-07-2016
stars
10/ 10

Leuk

Ik heb een laptray met eigen foto besteld. Fantastisch! Mooie kwaliteit, snel geleverd en nu heb ik altijd mijn favoriete foto (mijn oldtimer) onder mijn bord.
30-12-2015
stars
10/ 10

Lof over de laptray

Onze ervaring met laptray gaat al wat jaartjes terug, de vorige kocht ik in september 2013 voor mijn vrouw.
Mijn vrouw gebruikt deze intensief, wetende dat mijn vrouw in een rolstoel zit dus de laptray staat gemiddeld zeg maar 80% op haar schoot.
En de laptray valt, zal niet overdrijven maar zeker 5 keer per week van haar schoot af op de grond. En word werkelijk gebruikt.
Zelfs voor de hond, wij hebben een boxer best wel druk en vaak bananen in de oren.
En aangezien ze dan wel eens wegvlucht als ze iets uit vreet en mijn vrouw er dan niet bij komen kan, gooit ze wel eens met de laptray naar de hond.
En ik had hier graag een foto erbij geplaatst want hij is nog steeds heel, alleen de rozen zijn er in de loop van de afgelopen twee jaar beetje afgesleten.
Zijn een keertje vreemd geweest en deze was al stuk naar één keer vallen, dus alleen maar lof over de laptray.
10-11-2015
stars
10/ 10

tevreden

Goede webshop met leuke producten! Ik ben tevreden.
08-07-2015
stars
10/ 10

vandaag tabletpillow bestelling ontvangen en is gelijk in gebruik;topproduct en daardoor een tevreden klant!
21-01-2014
stars
10/ 10

Tevreden

Ik heb snel en netjes mijn bestelling ontvangen. Kwaliteit is perfect. Blij met de 2 laptrays. Webwinkel die ik aanbeveel aan anderen.
01-07-2013
stars
10/ 10

laptray

Ik vond de Margot Steel laptray zo mooi, dat ik er meteen nog één besteld heb voor het jubileum van mijn beste vriendin.
22-06-2013
stars
10/ 10

Gevonden

Goed adres. Makkelijke site, snelle afhandeling en mooie laptrays. Ga zo door!
23-05-2013
stars
10/ 10

Top

Wat super dat ik deze winkel tegenkwam. Nergens een laptray te bekennen in de gewone winkels. Of vreselijk goedkoop uitziende exemplaren. 2 prachtige besteld. Zijn al in gebruik. Ben er blij mee. Groetjes Margreet
07-05-2013
stars
10/ 10

Super!

Ik zocht een Laptray om cadeau te geven aan mijn moeder. Gelukkig kwam ik deze site tegen. Wat een keus! Heel snel en netjes geleverd. Zeker een site om aan iemand aan te bevelen!
02-05-2013
stars
10/ 10

Top

Wat een leuke duidelijke webwinkel. Ben geslaagd. Een leuke laptray voor mijzelf en een tabletpillow voor mijn man. Snel in huis en prachtige kwaliteit. Ga zo door!
26-04-2013
stars
10/ 10

LAPTRAY EN TABLETPILLOWS

Had al eerder besteld, ook vriendinnen op mijn aanraden dus, Zeer tevreden, bijzonder goede kwaliteit...snelle levering...vriendelijk contact.
26-04-2013
stars
10/ 10

Gelukkig

Fijn dat er een webwinkel is met schoottafeltjes! In de winkels vind je ze niet of ze zijn van een plastic gehalte en afgrijselijk. Veel keuze, duidelijke site en snel bezorgd. Ik kom zeker terug!
23-04-2013
stars
10/ 10

Leuke webwinkel

Wat een fijne winkel. Eindelijk volop keuze in schoottafels. Binnen 2 dagen in huis en helemaal blij. Dank laptray.nl:-)
05-04-2013
stars
10/ 10

Breed assortiment en perfecte service

Ik heb al meerdere keren iets bij laptray.nl gekocht. Hun assortiment is breed, de kwaliteit goed en de afhandeling stipt. Fijne webwinkel!
1


Wat vind jij van Laptray.nl

Naam
E-mail
Aantal sterren
Onderwerp
Schrijf hier je persoonlijke ervaring met Laptray.nl