Top of page

Doojo deken met mouwen voor Baby met wanten - Helder Blauw - € 19,9

Doojo deken met mouwen voor Baby met wanten - Helder Blauw

Pluspunten Laptray.nl
  • Grootste assortiment in Benelux
  • Verzending binnen 24 uur
  • Snelle service
  • Cadeau inpakservice
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Doojo deken met mouwen voor Baby met wanten - Helder Blauw

Een zachte Doojo vriend! Een deken met mouwen en afneembare wanten die maximale bewegingsvrijheid biedt zonder lastig naar beneden te glijden of af te zakken. Het kleintje kan 'm van voren of van achteren aantrekken. Binnen, buiten, in de kinderwagen of op de commode, als deken of als handdoek. Uw kleintje is warm tot en met de vingertopjes. Blijft in model, antipilling, wijd en lekker zacht. Aanbevolen voor babys van 6 tot 30 maanden.

Produktinformatie

Maat: 100 bij 80 cm

Materiaal: 100% hoge kwaliteit fleece, Oko-tex gecertificeerd

Details: de wanten kun je in de elastische ophanglus aan de pols stoppen, zodat ze niet in de weg hangen wanneer je ze niet gebruikt. Draagbaar van voren over de borst of van achteren over de schouders.

Verder informatie

Deze zachte deken met mouwen van het merk Doojo is veel meer dan een trendy woonaccessoire voor de hele familie. De praktische fleecedeken met mouwen en wanten biedt maximale bewegingsvrijheid zonder lastig naar beneden te glijden of af te zakken. De Doojo verwarmt u tot in de vingertoppen. De Doojo is ook een zeer gewild item in de horeca (als terras- en loungedeken) en in verzorgings- en ziekenhuizen. Hij heeft al vele designprijzen gewonnen.

 

 

Wat zeggen andere gebruikers over de Doojo deken met mouwen voor Baby met wanten - Helder Blauw