Uw eigen foto op een laptray

Schoottafel met eigen foto op de top

U kunt een individuele laptray (of een aantal) laten maken met uw eigen foto op de bovenkant. Voorheen was dat erg kostbaar en gold een minimum afname van 20 stuks, maar voor particulieren bieden we nu deze leuke mogelijkheid!

bestelknop schootkussen met eigen foto

U kunt een laptray laten maken met een vakantiefoto, een foto van uw huisdier, kinderen, speciale gelegenheid of favoriet design. Oneindig veel mogelijkheden! 
U ziet een paar voorbeelden van door klanten samengestelde laptrays:

Voorbeelden van laptray met eigen fotoSchootkussen met eigen foto op top

De laptray wordt handgemaakt gemaakt bij onze leverancier Margot Steel in Schotland en heeft hierdoor een hoog kwaliteitsniveau. Het betreft een standaard laptray formaat met de afmetingen 41 x 31 x 10 cm (lxbxh).

Uw heeft de volgende keuzes voor het frame en het kussen:

  • Frame: licht houtkleurig of mahonie


Kleuren frames laptrays

 

  • Suedine stof voor het kussen: zwart, rood, blauw, groen, paars, mauve (paarsig roze), zilver, bruin of beige


Kleuren suedine stof schootkussen

Wij hebben een hoge resolutie foto nodig  (formaat jpg / 300dpi) in een liggende afdrukstand. Bij voorkeur in de maat 295x390 mm. Hoe hoger de resolutie is die u aanlevert hoe beter de foto op de top zal zijn. Wij kunnen de foto resizen dus u mag ook een andere maat aanleveren als de verhouding maar juist is.

Hoe gaat het in zijn werk? U plaatst uw bestelling en stuurt ons separaat op info@laptray.nl uw digitale foto die u op de laptray(s) wilt hebben geplaatst en uw voorkeur voor de kleur van het frame en de stof. Wij nemen dan contact met u op over het verdere proces.

Levertijd: ca. 2-3 weken na ontvangst betaling! ‚Äč
(Dit wijkt af t.o.v. de afleverkeuzes in de winkelmand)