Top of page

 

Laptray.nl is een handelsnaam van JP Webshops.


Eigenaresse van JP Webshops is Jiska Pronk. In 2006 wilde zij een schoottafeltje kopen, maar dat was in de traditionele winkelstraat best lastig en ook online in Nederland niet makkelijk te realiseren. Haar eerste laptray kwam bij een fabrikant vandaan in Schotland en zo is ook het idee geboren om zelf online laptrays aan te gaan bieden. Eerst in Nederland en later ook over de grenzen.

Inmiddels is laptray.nl partner van BOL.com en wordt een groot deel van het assortiment ook via de webwinkel van de BOL verkocht. Uitgangspunt is dat laptray.nl alleen producten verkoopt die de eigenaresse zelf ook gebruikt en waar ze enthousiast over is. Laptray.nl is de grootste leverancier van laptrays in de Benelux.

Laptray.nl verkoopt naast laptrays en schoottafels ook laptopkussens, tabletpillows, tabletstands, kabelorganizers, magnetische spiegels, teckelartikelen, dekens met mouwen en woon- en lifestyle producten.

Tevens bedienen wij de zakelijke markt met onze producten. Het bovenblad van onze laptrays is te voorzien van logo's, reclameslogans en foto's en daarmee een ideaal relatiegeschenk voor klanten en medewerkers.