Top of page

Bezorgen              

Alle bestellingen worden door PostNL op uw adres bezorgd, tenzij anders afgesproken. De kosten voor het versturen van de bestelling in Nederland bedragen 7,95 euro (en 2,95 euro wanneer het door de brievenbus kan) en zijn voor rekening van de koper Voor de bezorging in Belgie zijn de verzendkosten 10,95 euro. U kunt in de winkelmand een afwijkend afleveradres opgeven, zoals bijvoorbeeld het adres van uw werk, vrienden of familie.

Betalen

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij aanbieden.

1) Veilig betalen met IDEAL
Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met IDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt IDEAL?
Betalen met IDEAL doet u in een paar stappen:
- U bestelt een product;
- Kies IDEAL als betaalmethode;
- Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt;
- U komt direct in het bekende interbankierprogramma van uw bank;
- De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld;
- Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed;
- U ontvangt een bevestiging van uw bank;
- U keert terug naar de webwinkel. Bestelling en betaling zijn geslaagd.Onze Belgische klanten kunnen betalen met MisterCash, een vergelijkbaar betaalsysteem als iDeal, maar dan gericht op rekeninghouders van Belgische banken.

2) Vooraf overmaken d.m.w. een bankoverschrijving
Het is natuurlijk ook mogelijk om het totaalbedrag (inclusief verzendkosten) vooraf te voldoen door het aan ons over te maken. U kunt het totaalbedrag overmaken t.n.v. JP Webshops in Hollandsche Rading op IBAN NL33INGB0005054096. Graag duidelijk bij uw betaling het bestelnummer vermelden (zie orderbevestiging).

Maakt u geld over vanuit het buitenland dan gebruikt u: IBAN NL33INGB0005054096 en BIC INGBNL2A.