Top of page

Uw eigen foto op een laptray voor 54,95 euro

Klik hier een bestel uw laptray met eigen foto

U kunt een individuele laptray (of een aantal) laten maken met uw eigen foto op de bovenkant. Voorheen was dat erg kostbaar en gold een minimum afname van 20 stuks, maar voor particulieren bieden we nu deze leuke mogelijkheid.

De laptray wordt handgemaakt gemaakt bij onze leverancier Margot Steel in Schotland en heeft hierdoor een hoog kwaliteitsniveau. Het betreft een standaard laptray formaat met de afmetingen 41 x 31 x 10 cm (lxbxh).

Uw heeft de volgende keuzes voor het frame en het kussen:

Frame: zwart, mahonie of licht houtkleurig

Suedine-achtig stof voor het kussen: zwart, rood, blauw, groen, paars, mauve (paarsig roze), zilver, bruin en beige

 

Wij hebben een hoge resolutie foto nodig  (formaat jpg / 300dpi) in een liggende afdrukstand. Bij voorkeur in de maat 295x390 mm. Hoe hoger de resolutie is die u aanlevert hoe beter de foto op de top zal zijn. Wij kunnen de foto resizen dus u mag ook een andere maat aanleveren als de verhouding maar juist is.

Hoe gaat het in zijn werk? U plaatst uw bestelling en stuurt ons separaat op info@laptray.nl uw digitale foto die u op de laptray(s) wilt hebben geplaatst en uw voorkeur voor de kleur van het frame en de stof. Wij nemen dan contact met u op over het verdere proces.

Levertijd: ca. 2-3 weken na ontvangst betaling