Een laptray als geschenk voor uw klanten of personeel

In uw zoektocht naar geschikte geschenken voor uw personeel of uw klanten komt een schoottafel met uw eigen foto misschien niet als eerste idee bij u op. Een laptray met een custom made werkblad is echter een uniek fotocadeau en een zeer geschikt geschenk voor klanten of uw personeel. Het kan bijvoorbeeld een eindejaarsgeschenk zijn voor uw klanten of kerstcadeau voor uw personeel. Maar ook bij een jubileum of feestelijke aangelegenheid is het een origineel en leuk geschenk. Wij zijn specialist in het leveren van schoottafels met een custom made blad, zoals bijvoorbeeld met uw merknaam, bedrijfslogo, reclameslogan of afbeelding. Uw geschenk is een cadeau dat dagelijks zal worden gebruikt door uw klant of medewerker om te eten op schoot of te werken met de laptop op schoot.

U kiest een bijpassende kleur voor het schootkussen en het frame. Er geldt een minimale afname van 20 schoottafels. Houdt u rekening met levertijd. Een tijdige bestelling is wel zo prettig voor u en ons.

Alle producten in ons assortiment, van laptrays tot kabelboxen, zijn overigens zeer geschikt om als relatiegeschenk te geven aan uw klanten en medewerkers. Onze klantenkring is divers en bevindt zich in diverse branches, zoals retail, overheid, wellness, zorg, horeca, evenementen en reclame.

Onze laptray met foto is ook heel geschikt als huwelijkscadeau of trouwbedankje voor de gasten van de bruiloft.

Hebt u interesse neem dan contact met ons op via klantenservice@laptray.nl. Afhankelijk van uw budget en wensen bespreken wij graag de mogelijkheden en details met u.

En wilt u een enkele laptray met foto als afscheidscadeau voor een collega of als geschenk bij een viering dan kan dat natuurlijk ook. Kijk dan bij Laptray met eigen foto.

Stop uw zoektocht naar een geschenk voor klanten en personeel! Kies een custom made laptray als cadeau, zoals onderstaande klanten deden: