Een laptray als relatiegeschenk

In uw zoektocht naar geschikte relatiegeschenken komt een schoottafel met uw eigen foto misschien niet als eerste idee bij u op. Een laptray met een custom made werkblad is echter wel een uniek fotocadeau en origineel relatiegeschenk. Wij zijn specialist in het leveren van schoottafels met een custom made blad, zoals bijvoorbeeld met uw merknaam, bedrijfslogo, reclameslogan of afbeelding. U kiest een bijpassende kleur voor het schootkussen en het frame. Er geldt een minimale afname van 20 schoottafels. Houdt u rekening met levertijd. Een tijdige bestelling is wel zo prettig voor u en ons.

Alle producten in ons assortiment, van laptrays tot kabelboxen, zijn overigens zeer geschikt om als relatiegeschenk te geven aan uw klanten en/of medewerkers. Onze klantenkring is divers en bevindt zich in diverse branches, zoals retail, overheid, wellness, zorg, horeca, evenementen en reclame.

Hebt u interesse neem dan contact met ons op via klantenservice@laptray.nl. Afhankelijk van uw budget en wensen bespreken wij graag de mogelijkheden en details met u.

 

Stop uw zoektocht naar relatiegeschenken! Kies een custom made laptray als fotocadeau:

Voorbeeld laptray als relatiegeschenkVoorbeeld laptray als kerstcadeau met foto
Voorbeeld schoottafel als zakelijke promotieSchootkussen met foto als cadeau voor relatie
Schootdienblad als cadeau voor medewerkers en relatiesVoorbeeld laptray als promotieartikel