Top of page

Doojo deken Creme - met mouwen/afneembare handschoenen - volwassenen - € 29,9

Doojo deken Creme - met mouwen/afneembare handschoenen - volwassenen

Pluspunten Laptray.nl
  • Grootste assortiment in Benelux
  • Verzending binnen 24 uur
  • Snelle service
  • Cadeau inpakservice
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Doojo deken Creme - met mouwen/afneembare handschoenen - volwassenen

De Doojo deken met mouwen is een aangename en behaaglijke fleecedeken met mouwen en afneembare handschoenen. Met deze deken met mouwen aan kan iedereen zich vrij bewegen. Of dat nu thuis is, bij vrijetijdsbestedingen, in het voetbalstadion, in het vliegtuig of in een rolstoel - met de deken met mouwen van Doojo kan de drager de armen blijven gebruiken om bijvoorbeeld een boek te lezen, TV te kijken of te werken op de laptop of tablet. Met deze deken met mouwen heeft u het gegarandeerd niet meer koud, want hij houdt u lekker warm en zorgt bovendien voor een goed humeur.

Produktinformatie

Maat: 200 bij 150 cm

Materiaal: 100% hoge kwaliteit fleece, Oko-tex gecertificeerd

Details: de handschoenen kun je in de elastische ophanglus aan de pols stoppen, zodat ze niet in de weg hangen wanneer je ze niet gebruikt. Draagbaar van voren over de borst of van achteren over de schouders.

Verder informatie

Deze zachte deken met mouwen van het merk Doojo is veel meer dan een trendy woonaccessoire voor de hele familie. De praktische fleecedeken met mouwen en handschoenen biedt maximale bewegingsvrijheid zonder lastig naar beneden te glijden of af te zakken. De Doojo verwarmt u tot in de vingertoppen. De Doojo is ook een zeer gewild item in de horeca (als terras- en loungedeken) en in verzorgings- en ziekenhuizen. Hij heeft al vele designprijzen gewonnen.

Wordt geleverd in geschenkbox

 

Wat zeggen andere gebruikers over de Doojo deken Creme - met mouwen/afneembare handschoenen - volwassenen