Laptrays: een onmisbaar en handig

Veel mensen kennen een laptray of schoottafel van vroeger. Soms had oma een schoottafeltje. Inmiddels zijn er naast de klassieke laptrays hedentendage moderne versies. Bijvoorbeeld uit Scandinavie die ontworpen zijn door industriele ontwerpers. Ook schoottafels hebben dus een ontwikkeling doorgemaakt en zich aangepast aan de actuele tijd.

Wat is een laptray nu eigenlijk?

Een laptray heeft als basis een schootkussen dat gevuld is met balletjes, waardoor het schootdienblad zich aan de vorm van je benen aanpast. De laptray ligt dus altijd stevig. Het bovenblad van de laptray is voorzien van een laminaatlaag, en bij sommige schoottafels van een lichte antislip laag. Het bovenblad is warmtebestendig.

Een schootdienblad is voor iedereen handig. Ze zijn het onmisbare hulpmiddel voor eten met het bord op schoot of laptoppen op schoot. Maar ook voor het lezen van een boek, werken met je tablet, schrijven en bijvoorbeeld ontbijten in bed is een schoottafel een handig hulpmiddel. Voor jong en oud! Gebruik onze schootkussens thuis op de bank, in de auto, op je terras of op de boot.

Eenmaal een keer gebruikt en je kunt nooit meer zonder een laptray!

 
Mini laptray - klein formaat - blauw suede-mahonie
€ 24,95
Mini laptray - klein formaat - groen suede-mahonie
€ 24,95
Mini Laptray - Natural Olijfgroen met houten bovenblad
€ 39,95
Mini Laptray - Natural Sand met houten bovenblad
€ 39,95
Mini Laptray - Whitewash creme ecru met houten bovenblad
€ 39,95
XL laptray beige suede - extra groot
€ 43,95
XL laptray Burberry ruit - extra groot
€ 43,95
XL laptray krant - extra groot
€ 43,95
XL laptray mokka suede - extra groot
€ 43,95
XL laptray Wereldkaart Mercator - extra groot
€ 43,95