Top of page

Bosign - Make-Up + scheerspiegel 5x vergrotend met magneet - grijs - € 32,95

BOSIGN

Bosign - Make-Up + scheerspiegel 5x vergrotend met magneet - grijs

Score van 1 reviews "Goed product, 10"

Pluspunten Laptray.nl
  • Grootste assortiment in Benelux
  • Verzending binnen 24 uur
  • Snelle service
  • Cadeau inpakservice
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Bosign - Make-Up + scheerspiegel 5x vergrotend met magneet - grijs

Bosign Make-Up - en scheerspiegel 5x vergrotend met magnetische spiegelhouder - kleur Grijs

Make-up en Scheer Spiegel, 5x Vergrotend, grijs/wit, magnetische spiegelhouder. Makkelijk in elke stand of hoek te draaien en van de magnetisch houder afneembaar -5x vergrotende hoge kwaliteit spiegel - Op te hangen met zuignap, geen schroeven nodig.

De magnetische make-up of scheer spiegel van het Zweedse designmerk Bosign is de ideale accessoire voor dagelijkse gezichtsverzorging. De unieke combinatie van de sterke zuignap en de magneet maakt schroeven overbodig. De spiegel kan in elke stand gedraaid worden en is eenvoudig afneembaar, wanneer u op reist gaat. Opmaken, wenkbrauwen epilereren, contactlenzen inzetten, de baard trimmen of neusharen verwijderen – met de Bosign badkamerspiegel heeft u daarvoor het ideale hulpmiddel bij de hand.

De magnetische bevestiging met zuignap wordt met een eenvoudige handbeweging op elk glad oppervlak zoals tegels, glas of steen aangebracht. De spiegel zelf wordt magnetisch aan de houder vastgeklikt. Dit heeft als voordeel dat de spiegel in elke stand en hoek gedraaid kan worden. Door de magnetische bevestiging kan de spiegel ook makkelijk meegenomen worden in de handtas of op vakantie. De achterkant en de hoeken van de spiegel zijn gemaakt van kunststof dat prettig vasthoudt en ook de spiegel beschermt. Het compacte design en de licht grijze en witte kleur passen goed in de hedendaagse badkamer.

Aanbeveling: -Maak het spiegelglas schoon met een licht vochtige doek en droog dan af met een droge doek. Producten met een zuignap kunnen worden bevestigd op gladde oppervlakken, zoals tegels, glas, plastic of metaal. We bevelen aan om voordat u de zuignap bevestigt u zowel de zuignap als het oppervlak schoonmaakt met warm water of en olievrije oplossing. Droog beide oppervlakken. Probeer vingerafdrukken te vermijden op de schone en droge oppervlaktes.

Afmetingen: diameter 11 cm, diepte 1,5 cm

Materiaal: Glas, kunststof

Design: Jonathan Maltz

 

Wat zeggen andere gebruikers over de Bosign - Make-Up + scheerspiegel 5x vergrotend met magneet - grijs

29-11-2014
stars
10/ 10

Handig

Super handig spiegeltje. Magneetmechanisme is heel slim,. Hij kan in elke stand gezet worden hierdoor. Spiegel is afneembaar en gaat ook mee op reis. Kortom aan te bevelen!