Top of page

Tablet Pillow Hitech voor iPad/tablet pc Zilver- met BINNENZAK- Bosign - € 29,95

BOSIGN

Tablet Pillow Hitech voor iPad/tablet pc Zilver- met BINNENZAK- Bosign

Pluspunten Laptray.nl
  • Grootste assortiment in Benelux
  • Verzending binnen 24 uur
  • Snelle service
  • Cadeau inpakservice
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Tablet Pillow Hitech voor iPad/tablet pc Zilver- met BINNENZAK- Bosign

Ongeevenaard comfort en gemak met de tabletpillow voor iPad en tablet gebruikers.

Met extra binnenzak, die dient als een beschermende hoes voor jouw tablet/iPad en een ideale opbergruimte zijn voor memory sticks, opladers, pennen en aantekeningen. Maat van de binnenzak: H 242 x W 186 x D 9,5 mm (9,5x7,32x0,38 inches). Alle iPad modellen van iPad 1-3 passen erin.

Het maakt niet uit of je zit, staat, ligt, op het werk bent, thuis of op vakantie. Het doordachte design en functionaliteit achter de tabletpillow maakt het een ideaal product voor elke leeftijd en situatie.

Kijk films, speel games, schrijf emails en werk met een groter comfort en gemak.

De tabletpillow kan op elke ondergrond gebruikt worden om comfortabel je iPad of tablet te gebruiken. Kies de beste kijkhoek en werk handsfree wanneer de tabletpillow jouw computer veilig vasthoudt.  Het lichtgewicht kussen, gevuld met styropor bolletjes, past zich aan je schoot aan en geeft je de gelegenheid te werken vanuit ontelbaar veel posities. Je kunt je iPad of tablet makkelijk in een verticale of horizontale positie zetten. Aan elke zijde zit een zoom waar de iPad of tablet in leunt en voorkomt dat deze van de tabletpillow afglijdt. Het kussen is gehuld in een mooie antislip siliconen print dat op harde, ongelijke of zachte ondergrond je iPad of tablet op zijn plaats houdt. Het stevige waterbestendige materiaal is makkelijk wasbaar. Leg hem onder handbereik of neem ‘m mee op reis.

Materiaal: polyester, siliconen

Kleur: Black/Black

Breedte: 27 cm
Hoogte 9,5 cm
Diepte: 22 cm
Ontwerp: Amelia Chong, Harald Hynell

 

 

Wat zeggen andere gebruikers over de Tablet Pillow Hitech voor iPad/tablet pc Zilver- met BINNENZAK- Bosign