Top of page

Bosign opbergbox oplaadbox kabelbox - wit-natuurlijk hout - € 37,95

BOSIGN

Bosign opbergbox oplaadbox kabelbox - wit-natuurlijk hout

Pluspunten Laptray.nl
  • Grootste assortiment in Benelux
  • Verzending binnen 24 uur
  • Snelle service
  • Cadeau inpakservice
  • Gratis afhalen

 

Algemene informatie over de Bosign opbergbox oplaadbox kabelbox - wit-natuurlijk hout

Winnaar Global Innovation Award – Kabels en bedrading netjes opgeborgen en je telefoon, iPod en gadgets op een centrale oplaadplek

De Bosign opberg- en oplaadbox is ontworpen om alle kabels en bedrading van je electrische apparaten op een nette manier op te bergen. De stroomdraden komen aan de onderkant uit de box, terwijl het kabeltje dat je mobiele telefoon, tablet of andere gadget oplaadt door de opening in de deksel gaat. Telefoons, iPods en andere gadgets die opgeladen moeten worden liggen op de uitgeholde deksel en kunnen makkelijk aan en van de lading worden gehaald.


Terwijl de box zelf dient als opslagbox voor alle kabels, dient de deksel als een plateau voor het verzamelen van kleinere electrische apparaten. Afhankelijk van waar je de box zet kun je de deksel ook gebruiken voor sleutels, portemonnee of andere kleine zaken. De box is een super manier om een wirwar aan kabels te voorkomen en je creëert een centrale plaats voor opladers. Bovendien kun je nu makkelijk reinigen rondom kabels.


De box is gemaakt van plastic en siliconen met een witte basis en een deksel in natuurlijk hout. De gebruikte materialen zijn brandbestendig en de bodem heeft ventilatiegaten. De onderkant van de box heeft siliconen pootjes voor stabiliteit en voorkomt krassen op de vloer of meubels. De deksel heeft een dun laagje van een zachte rubberachtige plastic zodat voorwerpen die erop gelegd worden stabiel liggen en er niet makkelijk afglijden. De deksel klikt vast, zodat uitstekende kabels in d box blijven en de deksel stevig vast zit.
Deze box kun je het best op de vloer, meubel op plank zetten. Er kan een stekkerdoos van 23 cm in. Dit product heeft in 2012 in Chicago the Global Innovation Award (GIA) gewonnen voor het beste product design.


Merk:
Bosign


Afmetingen:
30 x 18 x 13.8 cm


Materiaal:
Plastic, Siliconen en hout

 

Wat zeggen andere gebruikers over de Bosign opbergbox oplaadbox kabelbox - wit-natuurlijk hout