Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden. De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen voor Nederland:

  • €2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen

  • €5,95 voor bestellingen onder de €75

  • Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9.00 en 18.00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De verzendkosten bedragen voor Belgie:

  • €9,95 voor bestellingen onder de €75

  • Gratis voor bestellingen vanaf €75,-

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering binnen 2-3 werkdagen zijn plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.


Keuze voor afleverdag of PostNL ophaallocatie

Na het invullen van uw adres in de winkelmand heeft u in het blokje Verzendmethode de mogelijkheid om bij Thuis afleveren te kiezen voor de bezorgdag. Een andere mogelijkheid is dat u kiest voor een PostNL ophaalpunt bij u in de buurt. Het voordeel hiervan is dat u zelf bepaalt waar en wanneer u het pakketje ophaalt. Er zijn ruim 3000 PostNL locaties. Indien u bestelt voor 17.00 uur ligt het pakje de volgende werkdag na 16.00 uur bij het ophaalpunt tot 2 weken na bezorging. Vanaf 1 september 2019 bewaart PostNL pakketten 7 dagen in plaats van 14 dagen op hun PostNL locaties.